Необходими продукти
- 30-на бр. пилешки крилца
- 3 с.л. кисело мляко
- Сол на вкус
- Черен пипер
- 1 равна с.л. Червен пипер
- 100 мл.Олио
- Лют пипер
Как се приготвя
- Сложете пилешките крилца в по-голяма купа, за да ви е по-удобно да ги овкусите. Овкусяването е изцяло по ваше желание. Сложете каквито подправки искате. Аз слагам черен пипер, червен пипер, лют пипер за пикантност и сол на вкус.
- Добавете киселото мляко и малко олио, и хубаво разбъркайте, за да може пилешките крилца хубаво да се овкусят.
- Покрийте с фолио купата и оставете в хладилника за поне час. През това време, месото ще се овкуси и ще поеме ароматите на подправките, които са ползвани за овкусяване.
- След престоя в хладилника, махнете фолиото от купата и изсипете крилцата в тава. печете на 180 градуса, докато крилцата хванат апетитен загар.